Prie Ruso man buvo geriau, - tik po to pagalvoji, kaip tai apgailėtinai skamba

2011.06.29 patalpino Jakobsdabest
  • 181
20
jus, visi, asilai, esat, po, galai..., mylekit, savo, tevyne
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 227 d. Atsakyti   
Kad ir kokia durna buvo tarybinė valdžia, bet suprato kad žmogus sulaukęs 60 metų ne visi pajėgūs dirbti pvz. mūrininkai, kelininkai ir visi dirbantys fizinį darbą žmonės. Dabar žiūri Seimo jeigu dar pajėgus seime sėdėti tai suprask kad ir visi ir visur gali dirbti. Sakysit gali pasiieškoti lengvesnį darbą,o jeigu jis visą gyvenimą tik tą dirbęs ir nieko daugiau nemoka ką jam mokytis,o ir mokslams ne visi gabūs. Va ir lieka laukti malonės iš vaikų arba konteineriai. Laisvoj Lietuvoje "geriau"!!?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
Koks pošlas "eilėraštis" apie pošlą autoriaus gyvenimą.… Ne, nenorėčiau grįžt į tuos laikus…
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
Neteko gyventi Ruso Ž.Ž.(1712 -1778) laikais. Nesupratu. Kodėl autorius kalba apie Ruso, o portretas Leninuchos??
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4678 d. Atsakyti   
#16 Gryzkime i laikus, kai neturejom jokiu laisviu ir negalejom laisvai sneket! Uztat bent jau vonias ramiai pjaustysime :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4681 d. Atsakyti   
Tu asile pasiskaityk ka parasiau, as nesakiau, kad rojus buvo prie ruso, aisku, kad ten buvo dachuja sudo ir buvo chujova. O del darbo, mano dede, dirba suvirintoju, dirbo silumuose, zinai jis kiek yra pravirines rusiuose ten kamurkese, kiek yra pravirines trasu? Zinai, kad jei dirbi tokiomis salygomis, turi but ten visokiu ventiliatoriai kad pravedinetupatalptas , ten spicialus skydelis su dujokauke ir t.t? O galvoji kas nors ju laikosi? Galvoji duoda ka nors tokio? Nuvaziuoji pas ji, tas sedi visas dusauja, plauciai visi svilpauja, o jam net 50ner, zjbz ane? Da pora metu ir pizdec jam. Va apie toki kalbu, neskaitant to, kad pvz yra ciguno liejiklos, kur lieja cigunines detales, ten tai isvis pzdc, pamegink supjaustyt pvz cigunine vonia, vien ten pabuves 10min jau pradeda degint vius kvepavimo takus,o ka sakyt apie tokioj aplinkoj visa laika dirbancius zmones? Bet kadangi pagal tave cia nera pavojingai sveikatai darbas, tai kam as cia rasau. dunduk :>
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4682 d. Atsakyti   
Nu nejuokink. Iš tavo komentaro tai atrodo, kad viskas ko reikia yra tureti darbą, kur gali vogti nebaudžiamas ir išeiti į pensiją bunant 50 metu :D:D:D tu grynai taip ir parašei. Nu tai užjauciu, kur begyvensi, tau nebus lengva. Man gaila, kad tu niekaip nesureagavai į aukštuomenės trėmimo klausimą. Kur gali nueiti tauta be apsišvietusių žmonių? O gi būti puiki sistemos dalis, kas puikiai ir veikė kurį laiką. O dėl darbo iškart pabaigus universitetą, tai galiu pasakyti vėlgi: niekas niekur tau neduos gero darbo jeigu nesi geresnis už kitus pretendentus į tą darbo vietą. Aišku gali dirbti visus tuos darbus kuriuos mėgsta dirbti išvažiavę lietuviai, ir aišku kad gausi daugiau už juos ten nei gautum čia, bet vėlgi klausimas: ar tau to užtenka? Jeigu nori daugiau tai tiesiog turi mokytis daugiau, dirbti sunkiau už kitus ir tapti geresniu, o tada galimybės ir atsivers. Bėda ta, kad kažkodėl kątik baigusių studijas žmonių Lietuvoje nuomonė apie save yra tokia gera, kad jiems neva turi automatiškai atsirasti darbo vieta. O jei neatsiranda, tai kalta valstybė, o ne tu pats. Beje, pasidomėk kada gali eiti pensijon policininkai, kariai ir ugniagesiai. Policininkai - turintys 20 metų stažą, kariai sulaukę 45 metų. Nežinau apie kokį dar tu ypač pavojingą darbą šneki.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4683 d. Atsakyti   
To: PrieRusoNebuvoGeriau, pirma visi turejo darbus, baigiai ausktaja(ar ne) ir eini dirbt, o ne tai kaip dabar(nors ir tada nereikdavo tu tiek darbininku, bet vistiek), antra visi voge, virsininkai daugiau, darbininkai maziau, o dbr kas? Vagia tik virsninkai. Dar prie ruso jei dirbdavai pavojinga sveikatai darba eidavai pencijon 55metu, jei dirbdavai YPAC pavojinga darba, eidavai pencijon 50m, o dbr kas? Panaikino sita viska ir piskis, kaip tu nori. Aisku dabar yra ten visokie saugos taisykles ir t.t, bet ar kasnors ju laikosi? visiems nusisykt ant paprasto darbininko, va tau ir rusai :> Ne viskas ten buvo gerai, bet darbo atzvilgiu ten buvo daug geriau nei dabar yra :>
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d. Atsakyti   
bega is Lietuvos, nes kitur mato didesnes galimybes. Lietuvoje nedaugeliu pavyksta konors pasiekti, o ypac jei esi saziningas zmogus..:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d. Atsakyti   
lietuva niekad negyveno geriau, nei 1960 - 1990 metais. o dabar bega visi is cia kaip is skestancio laivo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d. Atsakyti   
pasipiskit i sikna ,tarybines atmatos,dapizdi jus sudegint kaip zydus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d. Atsakyti   
Geriau nebent tiem buvo, kurių šeimos buvo paprasti juodi darbininkėliai susiliejantys su pilka mase, kurią lengva valdyt ir manipuliuot. Vat tada tikrai buvo gerai, nei ištrėmė, nei turtą atėmė, galėjo ramiai kasdien po darbo degtinėlę pilstyt ir viskas ore. O ka daryt tiem kas apsišvietę ir galvą turėjo, kai juos laikė grėsme santvarkai? Trėmė šėimomis, kad su šaknimis išrautų, per šimtus metų įvairių kartų užgyventą turtą lengva ranka pasiėmė. 'Prie ruso buvo geriau' drįsta sakyt tik bobelės, kurios tarnaudamos rėžimui pralobo, nors iki tol ir po to nieko neturėjo ir nebeturi. Matau, kad rusam pavyko pasiekti savo tikslą ir įskiepyti neapykantą geriau išsilavinusiam, talentingesniam, sumanesniam, turtingesiam, nes būtent tokie visada buvo laikomi turinčiais daugiau šansų priešintis rėžimui, suvienyti ir tempti tautą pirmyn. Kad ir dabar...oligarchai tą padarė, oligarchai padarė aną... Jūs galvojat valstybė laikos ant jūsų sušiktų poros šimtų litų per mėnesį, kuriuos sumokat mokesčiams? Vėlgi tie jūsų nekenčiamieji ir suneša didžiąją dalį biudžeto, iš kurio paskui jūsų seneliai ir bedarbiai tėvai gauna pašalpas. Ačiū ūž dėmesį.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d. Atsakyti   
#6 beje, man dabar geriau nei prie jobano ruso. Taip kad pasipisk tu į šikną.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d. Atsakyti   
#6 tai pisk nx į tą rusyną idiote, nepisęs čia proto ruski tu blt..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d. Atsakyti   
#6 tai pisk nx į tą rusyną idiote, nepisęs čia proto ruski tu blt..
Kamanius nuotrauka
Kamanius prieš 4684 d. Atsakyti   
pashol von idiotai patriotai. o prie kubilo dbr gerai jum?
wtf. nuotrauka
wtf. prieš 4684 d. Atsakyti   
Cia turbut prie Z.Z.Ruso buvo geriau. Nes kitaip nesuprantu kodel zodis ruso parasyta didziaja raide.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4684 d. Atsakyti   
Is dalies prie ruso ir buvo geriau :> Jei lietuviai butu paeme puse to, kas gera is ruskio ir puse to kas gera is vakaru, tai vat tada tai butu buve :>
Geras_Iksas nuotrauka
Geras_Iksas prieš 4684 d. Atsakyti   
oj sita skaiciau kazkada, net vel perskaiciau :)
Grįžti į viršų