Rusiška armija - Šaudmenų trūkumas - ne problema

2012.05.08 patalpino Denim
  • 26
9
Rusiška armija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4327 d. Atsakyti   
rusija yra galinga tik del savo gamtiniu salygu pvz.: napaleonas jos neuzeme del to kad susalo jo kariai, hitleris taip pat sustojo del baisios ziemos ir rudens o 2 pasauliniame karo pradzioje jie "kovesi" su 19 a. muziejiniais ginklais taip kad sia tauta nera kuo didziuotis kuri mus laike po savo padu 50 metu priespaudoje.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4332 d. Atsakyti   
nors man ir labai nemalonu, bet prisiminkit ta, kad Rusija dar niekada nebuvo nugaleta....Karo atveju rusijoje butu visuotine mobilzacija, ju jega ne ginklai, o zmones kurie neturi pasirinkimo, mirti nuo prieso kulkos ar nuo savos....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4342 d. Atsakyti   
#5 pasakysiu pvz 1980 naudojo sajuz rajetas 2012 naudoja sajuz raketas. Reformuoja bet nieko gero palyginus su vokietijos ar jav.
Be to 1980 tai saltojo karo laikotarpis o kariuomene buvo didele tada ir jai pinigu ir negailejo. Rusija bomzynas yra uz sankt peterburgo centro 50 km nuvaziuoji lusnynai prasideda. Tas pats ir su kariumene taip yra parengta apie 60 70 gal maziau procentu kita dalis nieko gero
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4343 d. Atsakyti   
cia pasaude demo is kaires :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4343 d. Atsakyti   
1980 metai dar kai buvo ssrs dabar Rusija reformuoja savo karuomene i profesionalia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4343 d. Atsakyti   
#1 patikek rusu kariuyomenei betvarke mano tevas tarnavo ssrs apie 1980 metus tai duodavo dvi apkabas po 15 soviniu ir liepdavo 4 zmonem vest 50 kaliniu. Tevo brolis afganistano kare dalyvavo panasei buvo trukumas saudmenu. Pati rusija ubagynas yra tik pompatiskus paradus te moka darit ir pries kokia gruzija ar cecenus pakariaut.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4343 d. Atsakyti   
Kemzas valdo galaktika
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4343 d. Atsakyti   
Teisybe sakai 1 , cia atvirksciai Lietuviu kariuomene turetu buti , nors kokia ten kariuomene, saujele ginkluotu vyru...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4343 d. Atsakyti   
Čia gal panašiau į lietuviu kariuomene su rusu nepalyginsi jiems nors valstybė normaliai skiria lėšų kariuomenei ne kai čia Lietuvoj ubagynas net 2 % bvp nesurenka žiauru.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų