„Gerumas“ - Visgi dar nėra tik terminas žodyne

2013.03.18 patalpino Canonas
  • 48
8
„Gerumas“
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4026 d. Atsakyti   
#5 jo, zinok keliese rasem, dar ir kaimynus pasikvietem, kad pritarima duotu. Labai bandai atrodyt protingu ir autoritetingu, bet po to kai jau pasireiskei nelabai gaunasi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
#6 Tai žinoma, kai neturi ką parašyti, lengviausia pavadinti oponentą kvailiu, ypač naudojant kokį nors neva taiklų ir išmintingą palyginimą. Ne veltui Biblijoje parašyta "Kvailys pasakė savo širdyje, kad nėra Dievo". Skamba gražiai, bet įsigilinus tai tėra neargumentuotas išvadinimas kvailiu. Kaip, beje, ir tavo komentaras.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4028 d. Atsakyti   
Kaip galima šitaip elgtis su vargšais šunimis... Gerai, kad dar yra tokių gerų žmonių kurie savanoriauja arba tiesiog dirba prieglaudose ir padeda vargšams gyvūnams :) #5 Prieš tokį kaip tu kiekvienas pasijustų ypatingu ir protingu... :/
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
#4 Jūs? Tai keliese rašėt komentarą, kad "jūs" suprantat? O gal laikai save tokiu ypatingu, kad jau kalbi už grupę žmonių?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
#3 Aha. Šiaip jau mes gerai suprantam, kad tu nori pademonstruot, kaip gerai "supranti" juodą humorą. Deja, tik susiteršei ir tiek.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4028 d. Atsakyti   
#2 Aha, juokinga. Bet ne dėl šunų, o dėl to, kad gaunasi atvirkštinis efektas - iš gražaus, prižiūrėto šuns gaunasi nuskuręs vargšelis. Čia tokia humoro forma, gal kada nors suprasi.
Depietkuta nuotrauka
Depietkuta prieš 4029 d. Atsakyti   
#1 Nu ir kas nutiko??? Tau cia kazkas juokinga? :|
Negaliu ziureti i tokius suniukus.. pagarba zmonem, kurie rupinasi, priglaudzia, saugo tokius sunis. Arba aplamai, gyvūnus..
Ir autorius, tikrai turèjo ka pasakyti ir ka parodyti. Like`as.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4029 d. Atsakyti   
Dabar žiūrėkit visus nuo galo :D

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų