Lietuvos seimas - Drausti. Drausti. Ir dar kartą drausti!

2012.12.06 patalpino Elvinas Pukštas
  • 15
5
Lietuvos seimas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4150 d. Atsakyti   
man tai energetinis tik su snapsiuku arba brendziu geru o taip tai nx sudas paskutinis. o del pardavimo tai jau pora pacuku prase kad nupirkciau parukyt ir nergetinio pzd kur ritasi pasaulis
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4151 d. Atsakyti   
#3 Jei nusiskutu tai ir manęs prašo dokumento tai griežtumo čia užtenka gerai kad įpratau nešiotis :D O šiaip kartas nuo karto gal ir skanu kokį brangesnį išgert vis mažiau šiukšlių, nors ir pats buvau kablį pagavęs bet atsiliepė greit sveikatai. Kartas į pusmetį ar metus dar neblogai manyčiau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4151 d. Atsakyti   
Lietuvoje yra tokia situacija, kad draudzia kaip ir teisingus produktus, bet deja ir alkoholi, ir tabaka, ir energetinius toliaus sekmingai pardavines nepilnameciams kioskeliai. Dabar kaip uzdraude tai dar daugiau gers vaikai ir paaugliai ta energetini, nes kaip zinome kas draudziama visada gundo.
Reikia sugrieztinti draudziamu produktu nepilnameciams nusipirkimo kelius, griaut naher tuos kioskelius visokius, o parduotuvese nuosekliai reikalauti asmens dokumento (tiktu tik tapatybes korteles ar vairuotojo pazymejimo).
Viska draudzia, taciau jau antrokai cigaretes traukia, tai kur tvarka?...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4152 d. Atsakyti   
#1 Pats nerūkau, bet šneki nesąmones.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4152 d. Atsakyti   
Labai gerai kad uzdraude tuos energetinius! Vaikai sveikiau gyvens nors ir taip tas jaunimas.. gal 60% jau yra zluge ir jiem jau reikia galvot apie buda kaip mest rukyti.. Viskas cia gerai. Pati valstybe labiau baudas moketu uz rukyma viesoj vietoj nepilnameciams ir sutvarkytu kai niechuj viska.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų