Tautos vienybė - galingas ginklas.

2010.11.08 patalpino -Viktorija-
  • 269
82
Tautos vienybė



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4695 d. Atsakyti   
#80 nenusisnekek... tu pats ne 100% isitikines kad tavo seima vien is lietuviu ce faktas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4754 d. Atsakyti   
... Wistiek noriu nuskrist i kanada :D
Nuotraukos nėra
Samoel prieš 4849 d. Atsakyti   
Lietuva tevyne rusu... Gerai "Sack" sako, koks tu lietuvis jei net kalbet lietuviskai nemoki... Pirma kalba kuria zmogus ismogsta tai rusu... JUOKINGA ble! Ir tokiu pilna, lietuviais save vadina o net lietuva istart teisingai nemoka.. Dar 7 metai ir dirbsim visi uz vodke ir agurkus, kaip ruskiai megsta.Jei tik galeciau, jei tureciau sansa, visus tuos ruskius duoben sumesciau ir sudeginciau!
Nuotraukos nėra
sack prieš 4849 d. Atsakyti   
tik nereikia apsimest,kad vaj vaj vaj as lietuvis, labiausiai nepakenciu visokiu "PATRIOTU", taip, tai suda mala kas diena va lietuva sudas, reik emigruot ir tt.. kai tik ateina PVZ.. sausio 13d. visi kazkaip jau tampa patriotais, visi sitiei " ikvepimai " trumpalaikiai, pamirsit video ir vel sakysit, kad sudas ir pns..gal lietuvos kultura ir nebloga butu, jei ne tie "lietuviai20%-rusai80% kurie primeta lietuvius nors net nemoka kalbet lietuviskai normaliai.. nu sica kaip ca palitovski nu sita as uz lituvos ryta balsoju... naikint tokius kai vokietis zydus naikino
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4884 d. Atsakyti   
vienybe, sudybe ble. nebejuokinkit.. -
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4884 d. Atsakyti   
Kas žinot, kaip ta daina vadinas?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4884 d. Atsakyti   
Labai patinka ir muzika ir video. Kiek kartų bežiūrėčiau, vistiek šiurpuliukai eina :)
Nuotraukos nėra
Cukriukas prieš 4895 d. Atsakyti   
Skinu ismislos...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4904 d. Atsakyti   
Nieko geresnio nesu mačius.Nors man jis nereikalingas,aš ir taip didžiuojuos,kad esu lietuvė ir nė karto nedergiau Lietuvos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4906 d. Atsakyti   
Labai dažnai girdime "ką man davė Tėvynė?" ir tik retas susimąsto "ką aš daviau Tėvynei?"
Nuotraukos nėra
mrwormas prieš 4908 d. Atsakyti   
Vaikuciai mieli :DS nesipykit visi vistiek gyvenat ir gyvensit cia o jei isvaziuosit vistiek kazkada sugrysit. Jei krize nepirkit auginkit patys, nera pinigu padirbinekit. Kenkit ne sau bet valdziai :D

Pasiraso bobute :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4910 d. Atsakyti   
#31 cia labiau krize kalta nei valdzia ;(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4911 d. Atsakyti   
#68 #68 Butent :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4912 d. Atsakyti   
#66, tai gali važiuoti į savo motulę rusiją...

Pilnai sutinku su #68
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4912 d. Atsakyti   
niww net neapsivercia liezuvis , kaip tave reiketu pavadinti. Del 66 komentaro pasibaisejau.Ypac del dvieju paskutiniu sakiniu - tai antzmogiska sitaip kalbeti apie tuos zmones .Gali nebuti patriotas,gali nemyleti ir negerbti Lietuvos , bet apie tuos zmones , jaunus zmones kurie sausio 13-osios nakti npaaukojo savo gyvybe del savo salies negalima taip kalbeti.Tai zema netgi zmogui kuris nemyli Lietuvos. Tie zmones mazu maziausiai verti pagarbos.Ir ne tik tie kurie zuvo , bet ir tie kurie buvo suzeisti ta nakti. jei kas nors (aisku nelinkiu to niekam) is tavo artimu butu panasau likimo apie juos sitaip tikrai nekabetum ... Apskritai pasibaisejau tavimi .ESI PRAKEKTAS KOMUNISTINIU SLAMSTU PRAPAUTOM SMEGENIM ZMOGUS .Viska padare rusai?!!!! Nejuokink. Taip jie pastate gyvenamuosius rajonus, mokyklas ir pan. State del to kad vis del to reikia kazkur zmonem gyvent ir mokytis falsifikuotos SSRS istorijos . Bet tiesa ta, kad tikriausiai nelankai istorijos pamoku arba tavo mokytoja/as arba tevai yra buve partiniai.....jeigu ne 50 metu trukusi okupacija mes dabar butume tokio lygio salis kaip Danija, Svedija ir t.t. Juk tarpukariu buvome viena labiausiai issivysciusiu Europos saliu ,pletojome ekonomika, kultura ir t.t. Bet tada ....SSRS okupaciaja ...jie sugriove viska ka turejome netgi zmoniu mentaliteta pakeite...Taigi net nereikia buti patriotu ar lietuviu kad logiskai suprastum, kad jei ne SSRS okupacija Lietuva dabar butu issivysciusi valstybe.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d. Atsakyti   
"#58

bahahah.. nemanai, kad tau cia labiausiai praplautos smegenys?
Skaitau komentara tavo, kuris visiskai prasvinkes nacionalizmu, ignorantiskumu, neisprusimu ir kvailumu.. tiesiog /facepalm.
Dabar visi kaltina sovietus nors jie musu saliai per paskutinius 50 metu padare tikrai daugiau gerio negu blogio. Tipinis lietuvio bruozas - kaltint visus, tiktai ne save. 20 metu praejo, uzaugo kelios "laisvos" kartos, o jus vis dar kaltinate sovietus? Apgailetina.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d. Atsakyti   
#63

Ir dar beje, kodel tureciau gerbti ir lenktis pries zmones, kurie kovoju uz absoliuciai beverti dalyka? Kankinosi jie ne toje barikadu puseje. As buciau daug laimingesne jei dabar priklausytume rusijai, nes, pripazinkit, pati lietuva nieko nesugeba. Elektra mum isvedziojo RUSAI, kelius nutiese RUSAI, miestus ir tavo butuka ir mokykla kurioje mokaisi pastate RUSAI, vandentieki idiege RUSAI. Jei ne SSRS, tai dabar butume kaip afrika, tik tai kad salta ir nebutu musu prieme i ES nes butume visiski atsilikeliai. Ka mes sugebam? Aikstele isbetonuot ir pastatyti lenta ES LESOMIS sutvarkyta aikstele. Labai man ta kalba reikalinga mat. Daug mieliau snekeciau anglu, rusu arba ispanu T.Y NAUDINGOMIS kalbomis.
kai pasaltumet uzpakali, lakstytumet i lauko tuoletus, neturetumet elektros ir geru salygu higienai palaikyti tada nelabai ka ir noretusi patriotizuoti.
Nugalejome rusus? Nejuokinkite. Jei jie butu noreje, per ta pacia sausio 13 butu istraiske VISUS zmones, vienu sprigtu visa lietuva sunaikintu. O cia vaitoja, kad keli girtuokliai ziopliai po tankais papuole...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d. Atsakyti   
#63

Gime tai gal ne is lempos, mm? garsejom kaip depresuota tauta. Beje tu mergina. Lengva peizetis apie grazia praeiti, kai mes labiausiai viesiname tik graziausias jos puses. Deje nieko grazaus praktiskai nebuvo. Aisku vyrams visais laikais vienodai, bet kas liecia merginas - vedybos per prievarta mazdaug SESIOLIKOS metu, skaros nesiojimas visa gyvenima, jokio lygiavertiskumo seimoje, pvz kai ateidavo sveciu, moteris prie vieno stalo su vyru negalejo sestis, jokios higienos, vaiksciojo visi uteleti, dvokiantys, ziema badaudavo.
kas mum is tos kalbos? Kalba pasaulyje ja tik plius minus 3 mln zmoniu. Pasaulyje yra virs 6mlrd zmoniu. Beverte. Tai nera pati seniausia kalba, tad nera ko didziuotis, beje ta kalba keista, perversta tiek kartu, kad jau net nebepalyginsi su senaja lietuviu. Dabar negalima uzsisklesti patriotybes ir nacionalizmo sydais, nes artejame prie fazes kai pasaulio visuomene turi VIENYTIS. Turi buti viena zmonija, o ne "lietuviai geriausi" ar dar kokiu hujausi.
Nepatinka paleistuvystes? Kekses, atvirksciai nei religija ir idiotismas, atsiprasau, patriotismas NIEKADA nesukele karo.
Nebuvo apsigimusiu vaiku? hmm idomu kodel. GAL DEL TO KAD JIE MIRDAVO PIRMA SAVAITE NES NEBUVO JOKIOS MED. Irangos po velniu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d. Atsakyti   


Tiek daug žmonių gėrisi šiuo klipu ir tai išreiškia beraštiškais komentarais.

Juokinga iki graudumo, juolabiau, kad pačiame video klipe taip akcentuojama mūsų graži lietuvių kalba.

Nerašykit, jeigu rašyti negebat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d. Atsakyti   
#58 ir kas gi nuo tu pasilikusiu Lietuvoj pasikeis? manai, kad valdzia klausys zmoniu priekaistu? jiem giliai px. svarbu, kad jiem gerai, o kiti, pagal juos, tegul kapstosi kaip moka.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d. Atsakyti   
#61
nusišnekėjai totaliai... dainos buvo tokios, kokios tuo metu gimė lietuvių galvose ir dėl to vien tik turime jas gerbti. gal nebuvo vedybose daug meilės, nei vienas negalime to pasakyti, bet dėl pasakų eilėraščiu ir tt, tai nesako tau, kad ten visa tiesa apie lietuvius. dalis tiesos yra išsaugota juose. nebuvo sentimetali, bet lietuviia buvo darbšti, vieninga tauta.
jei toks tavo noras tai nežinau... nemoki gerbti tautos visai... nesupranti, keik žmonės čia kentėjo, kaip stengėsi išsaugoti kalbą kuria dabar kalbi. kvailas esi.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d. Atsakyti   
na ka zinau...man tas patriotizmas...Man atrodo zmones turi gyvent del saves.......Jei jiems gerai Lietuvoje tegul gyvena, jei uzsienyje tegul ten gyvena.Ir nereikia versti ju buti patriotais jei jie nenori ir po to juos peikti kad jie isvaziuoja. Yra visokiu zmoniu ir negalima jau sakyt, kad jei tu lietuvis butinai turi but patriotas. Pvz as tiesiog noriu gyvent be visu situ "Mes uz Lietuva" ir t.t. dalykeliu.....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4913 d. Atsakyti   
Ai ai ai tikrai kad nerealu. Nu zinot..Dora? Laime? Jokiu skyrybu? Huh... nesirgo depresijom.. 95% dainu tai vien bliovimas kad nera brolelio bernelio vyrelio motineles dar kokio huijelio. Priverstinas tekejimas uz kokio locho? Jokios meiles- vedybos buvo iskirtinai tik materialine sutartis tarp dvieju seimu, del to nebuvo taip vadinamos "paleistuvystes" nes preke turi buti "tobula". Jeigu norit, prasom, riskites civilizacijos laiptais kulversciais atgal. Nebuvo ta senove jau tokia sentamentali kokia girdite pasakose, eilerasciuose ir taip toliau.

P.S labai tikiuosi, kad per artimiausia simtmeti lietuvele isnyks nuo pasaulio zemelapio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4914 d. Atsakyti   
Karoli sakyk ka nori, prie rusu vistiek buvo geriau + rusija per daug didinga salis kad kistu pagalius i ratus tokiai valstybei kaip leituva.O del to kad jaunimas emigruoja, kalta musu valdzia ir daugiau niekas :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4914 d. Atsakyti   
Video tikrai ikvepiantis ,o tie kas cia rusus gina (senesni komentarai) tai gali pist nx is cia. Rusai istisai kaisiojo pagalius lietuviam ir ratus. Per visus ATR (abieju tautu respublikos) padalijimus Jakaterina ll papirkinejo Lietuvos ir Lenkijos bajorus kad sie sutiktu padalinti MUSU didziaja valstybe.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4914 d. Atsakyti   
Lenkiuosi pries video autoriu ;) daugiau tokiu zmoniu Lietuvoje butu .Daugelis tik skundziasi valdzia ir prasta socialine padetimi ,mazais atlyginimais .Bet jei jus isvazuosit manot geriau Lietuvoje bus? Jeigu nebebus jusu tai kas tada padarys ta Lietuva geresne ?! AS LABAI DIDZIUOJUOSI TUO , KAD ESU LIETUVE .Myliu savo sali, myliu kalba, ISTORIJA, kultura, sporta.Mes gi turime tiek daug kuo galime didziuoitis. Ypac kalba ir istorija .O del prastos ekonomines situacijos ir atsilikimo kalta buvusi ssrs .Tarpukariu mes buvom viena greiciausiai besivystanciu Europos valstybiu .Per 20 spejom sukurti nedidele bet stipria valstybe ( pasidomekit vien koks tarbukario laikais didelis buvo lito valiutos kursas ) .Jeigu ne 50 metu trukusi sovietu okpacija ,kuri naikino musu kalba,kultura, ekonomika, plove smegenis ir keite lietuviu mentaliteta ,silpniausius kurie pasidave ziauriai sovietu propagandos masinai, jie paverte pilka , nemastancia socialistine visuomene .IKI siu dienu mes kenciame sovietines okupacijos padarinius. Buve LKP nomenklaturininkai dar dabar smirsta musu Seime .BEt yra zmoniu kurie pasiruose kovoti del savo salies ateities.Ju nedaug bet jie verti pagarbos lenkiuosi pries juos ;) ir dar : pries 20 metu musu tevai galbut seneliai krauju iskovojo musu saliai laisve ,jie iskovojo mums GALIMYBE patiems kurti savo ateiti.Tai ir kurkime ja . as drasiai galiu pasakyti jog nepaprastai didziuojuosi Lietuva ir tuo kad galiu save vadinti lietuve :)
Dywa nuotrauka
Dywa prieš 4915 d. Atsakyti   
koks ikvepimas :ooo
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4915 d. Atsakyti   
#54 slavų kalbos išsivystė iš baltų (Toporovas). Kam skauda čia gyvent - išvažiuokit. Visi kiti supraskit, be praeities nebūtų dabarties, o dabartis kuria ateitį. Todėl būtiną prisiminti preitį ir mokytis iš jos klaidų. Smetonos laikai - mes ėjom lygiagrečiai su skandinavais, danais. Tad mum antra okupacija NE Į NAUDĄ. per daug, oi per daug gyvybių atiduota, kad imčiau ir apleisčiau šitą žemę, kai milijonai iš dangaus į mane žiūri - taip pat ir į jus. Gražiausias žmogus būna kurdamas. Kurkim ateitį - čia ir dabar.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4915 d. Atsakyti   
#44 teisingai pasakytak, nors prie padeties prisidejom ir patys
Nuotraukos nėra
dainiuzis prieš 4915 d. Atsakyti   
Pora nerealiu zodeliu..
Kardas - Kuną ardo
LIETUVA-SULIETI , LIETI
Žodis Galva - Rusiškai tariasi GALAVA, o juk sakoma kad rusų senesnė nei mūsų kalba.
Angliskai KNIGHT -
Kunigaikštis.
TAUTA - TAU TĄ
Mantas (vardas) - Man tą
Hitlerio ženklas... Taip pat kilęs iš Lietuvos. Tai yra senovinis TAutosakinis Saulės ženklas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4915 d. Atsakyti   
Lenkiuosi pries Lietuva
PS Jei tupit uzsieni tai apie LIetuva nei vieno blogo zodzio kad negirdeciau smirdekit toliau anglijose ir pan...
PhoSic nuotrauka
PhoSic prieš 4915 d. Atsakyti   
#50 fantazijos... Tokie kaip tu net issivysciusioje salyse gyventu kaip bomzai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4915 d. Atsakyti   
O №#44, tai papasakok dar kokiu savo fantaziju, gal gyventumem isvis kaip seichai? :D:D:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4915 d. Atsakyti   
:D:D:D, is sudo vasko neisspausi kaip sakoma....
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4915 d. Atsakyti   
tikrai galingai padaryta,bet deja ir as pats uzsienyje sedziu,net dauguma draugu cia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
Lenkiuosi prieš video autorių!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
#44 gerai pasakyta!!!! :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
Būkim biedni, bet teisingi, savo šalį reikia mylėti ne už tai kokius atlyginimus iš jos iždo gaunam, o už tai, kad jos žemę minam, kad turime savo kultūra, istoriją ir t.t. Juk pati Lietuva nekalta, kad ritasi, kalti žmonės (politikai) kurie vagia.
Demotyvacija gera ir visas tos negandos kadanors praeis, o jei nuleisit rankas, tai kokie jūs lietuviai? Tada tik dinkit į kokią Airiją ir kniskit prota pesimistiškom mintim tiem asilam.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
Turbūt visi sutiks(išskyrus Lietuvos rusai), kad jei ne rusų okupacijos, ir ypač paskutinoji, tai gyventume kaip norvegai ar vokečiai. Ir gal ne mes į Angliją važiuotume, o anglai į Lietuvą :) O klpas tai geras, bet skirtas ne tiem kas šūdas ant savęs ir kitų lietuvių pila.
Nuotraukos nėra
Stepas prieš 4916 d. Atsakyti   
va del tokio sudino poziurio lietuva ir yra prastesne uz kitas BET
jejgu tas poziuris butu geresnis tada mes lietuva labai greit atstaytumeme ir seima sutvarkytumem
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
#40 jei nebutu rusu tai lietuvoi toi daug ko apskritai nebutu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
#40 kaip matau ziuri daug fantastiniu filmu, jei manai, kad kasnors ateis i valdzia, spragtels pirstais ir viskas bus gerai... Ir dar sakai, kad #38 nusisneka. Speju tu dar mokyklinukas, o ta nuomone kuria cia isreiskei,turbut, tau suformavo kokia nors nusivylusi gyvenimu istorijos mokytoja. O del to, kad jei nebutu rusu - butu geriau, tai manau, kad yra labai daug valstybiu, kurios galvoja, kad butu gerai jei Lietuvos nebutu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
38# nusisneki, jei nebutu rusu butu lb gerai, tada tas zemes turetumem mes ir visais resursais moketumem naudotis, butu daug darbo ir t.t. ir ta valdzia manau galima pakeist... atsirastu zmoniu be korupcijos be apgaules be melo. Imanoma pakeist manau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
Čia kai koks traileris apie LIETUVĄ. o iš tikrųjų LIETUVA- zeba, nes pelnėm bronzą su mūsiškiu Leonidu(turiu galvoj Kleiza).
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
1. Jei ne tie rusai ir lenkai, kuriu kaip "prisikta", gal net neturetumet ko valgyt. Tiems, kurie puls komentuoti, kad ne rusai ir ne lenkai duoda jiems valgyt, tai noriu pasakyt, kad omenyje turiu ju sukurtas darbo vietas ir pan.
2. Tie kurie pries dabartine vadzia: nuosirdziai jums sakau - nieko cia jau nepakeisi. Kubilius, ne Kubilius - koks skirtumas. Kas nors kitas vadojautu - jis butu kaltas ir tikrai abejoju ar patys kitokius sprendimus priimtumete. Tiems, kurie prisiskaite mokykliniu vadoveliu ims skelbi ka butu dare kitaip, galiu pasakyti tik viena - mokytis, mokytis ir dar karta mokytis.
3. Tas kuris padare si klipa, mano nuomone, bereikalingai sunaudojo savo laika.
4. Tie, kuriems nepatiko Lietuvoje gyventi, jau senai paliko sia sali. O tiems,kurie vis dar cia tebegyvena ir skundziasi, kad viskas blogai, noriu pasakyti, kad nera taip jau sunku isvaziuoti "ten kur geriau".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
Lietuvai istikimas busiu iki mirties ,bet patys Lietuviai sugadino gyvenimo salygas,seimo nariai milijonieriai.po ziemos emigruosiu ir manau taip bus geriau.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
#7 Nepainiok faktu, taip elgesi tik tuometinian Lietuvos bajorai. Kuriems rupejo tik pinigai. Dabar taip elgiasi musu valdzia.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
Nacionalistu propoganda
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
Blemba, nu ir pompastika :D Faktai, aišku, įdomūs sudėti. Bet čia ir yra mūsų problema, matyt: vieni lietuviai būna tokie nacionalistai ir etnocentristai, kad kitiems net gėda už juos pasidaro ir puola į kitą kraštutinumą - visišką abejingumą savo šaliai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4916 d. Atsakyti   
31 komentaras LIUX... :D
Rodyti daugiau komentarų (50-82)

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų