Džentelmenai neišnyko. - Vyrai tiesiog pavargo nuo nedėkingų k*rvų.

2020.04.10 patalpino vnz3
  • 33
2
dzentelmenai,vyrai,pavargo
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1473 d. Atsakyti   
pačios rodytų iniciatyvą vyrams? ką aš čia perskaičiau? taigi nuo ''pusvyrio'' bėgtum toliau negu matai... jei jauti nuoskaudą ,kad pataikai ''ant '' barakudų , vadinasi problema tame,kad renkiesi tik pagal išorinius parametrus. kol visą vertę sudarys didelė krūtinė ir plati šikna... skųstis nereikėtų.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 1475 d. Atsakyti   
Taip, bet iš dalies patys vyrai kalti, kad moterys gaudamos iš jų per daug dėmesio, tampa išlepintos, nors tikrai dažnai jos visiškai nėra vertos tiek daug dėmesio ir visokių dovanų skyrimo. Jeigu vyrai būtų labai abejingi moterims, tai jos labai greitai nusileistų ant žemės. Niekam jos realiai ir nerūpėtų, o tada pačios pradėtų rodyti iniciatyvą vyrams. Dažnai tokia moteris yra tiesiog egoistė, nors jai pačiai atrodo kitaip, tačiau tai tėra jau sugadintas žmogus, kuris nevertas jokių jausmų ir tolimesnio stengimosi. Geriau negaiškite laiko tokiom, ieškokite to, kas tikra. Tos barakūdos supras, kas su jomis negerai tik tada, kai jau bus per vėlu ir ji niekam iš tikro bus neįdomi.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų