Didžiausia mūsų laikų nesąmonė yra kai mokame - už vardą ir supakavimą, o ne už kokybę ir praktiškumą

2018.09.06 patalpino Pirshtas
  • 39
4
brandas,nesamone,pinigai,brangu
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2029 d. Atsakyti   
Pritariu Petrui.
Apple lėtina telefonus, jog saugotu baterijos gyvavimo laiką, bet ir tai,dabar gali rinktis ar tau telefonas mažiau lagintu bet greičiau išsikrautu, ar lagintu (nors to dar nebuvo) bet baterija laikytu ilgiau. Taip, Apple minusas yra, jog sunkiauįkelti muziką, nuotraukas ir t.t. bet krauti telefonus tik su originaliais pakrovėjais? :D C'mon, tikrai matosi, jog net neturi draugų su Apple produktais :D Nesu koks ten "wow, obuolys!!!" fanas. Esu žmogus kuris sutinka už kokybę mokėti pinigus, nes turėjus ir tą patį Samsung Edge 6 man jis nusibodo, nes pilna programėlių kurios neveikia ar veikia ne taip kaip turėtų, daug sudėtingesnis meniu valdymas ir galų gale po metų LAGINTI pradėjo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2030 d. Atsakyti   
Is ties neitiketina kad zmones perka samsungus mokedami uz juos kaina beveik tokia pat uz iphone, ir po 1.5 metu turi device'a kuris strigineja tiek kad juo nebeimanoma parduoti... o antrines rinkos kaina yra tiek maza kad net verkt norisi :D O daugtaskiui parekomenduosiu nors karta gyvenime pabandyti su iphone pagyvent ;) nes dabar tai truputi flat earth society lygio argumentai :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2030 d. Atsakyti   
Didžioji dalis tavo pastebėjimų - visiška nesąmonė ir kalbi ne iš supratimo. Tik todėl, kad turi Apple gaminį. iOS yra uždara, skirta tokiems kvailiams kaip tu. Kad pirktų telefoną, planšetę, kompiuterį, išmanų laikrodį tik Apple produkcijos, net telefono pakrovėjas ne originalus gali nekrauti. Čia tas pats, kas dykumoje nusipirktum vandens, bet tuomet tau reikės butelio, o kad patogiai galėtum nešti nusipirktą butelį, jame esantį vandenį, tau prireiks kuprinės. Kątik net pati Apple pripažino, kad laikui bėgant lėtina telefonus dėl "baterijos senėjimo".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2030 d. Atsakyti   
Konkurentų finansuojama reklama ir tiek. Tiek Android OS paremti telefonai tiek ir Apple turi flagmaninius telefonus, tik skirtumas tas, kad Apple juos tik ir teturi, o Andoird daug pigių telefonų yra išleista. Pirksi normalų telefoną, tai ir už Android ir už IOS daug paklosi. Tik vat reikalas tame, jog Android OS daug prasčiau tvarkosi su telefone liekančiomis "šiukšlėmis" todėl net ir flagmanai pradeda strigti. Kiek esu turėjęs- IOS geriausias pasirinkimas. Kaina gal ir didelė, bet užtad esu garantuotas, kad man telefonas nestriginės ar programėlės esančios app store neveiks. Daug kas "varo" and IOS arba Android, bet dažniausiai tie kurie aro, net nebūna abiejų OS išmeginę.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų