Brangūs, vegetarai, - Dėkojame, jog saugote mums gerą maistą

2013.03.30 patalpino Nelayme
  • 24
23
Brangūs, vegetarai,
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3916 d. Atsakyti   
Na vegetarai tai cia nauja mada, prigimties atsisakymas, tiesos išvedžiojimas ir savapes mulkinimo gyvenimo būdas. Mėsos nevalgymas :) , brangieji žolėdžiai pasiskaitykite apie modifikaciją, kas tai ir kokį poveikį ir įtaką tai daro šiuolaikinio maitinimosi įpročiams. Pvz. obuolį graužiantis kirminas, manau jis tikras vegetaras, kad paskutinį kartą matei jį graužianti obuolį ?, otsakymas paprastas tai ne vien modifikuoti augalai, tiesiog jie genetiškai modifikuoti ir valgydamas pomidorą negali būti garantuotas kad nekramtai kokios super kiaulės DNR.




MorkuFeja nuotrauka
MorkuFeja prieš 4012 d. Atsakyti   
#21 Aww.. Gal galiu dar pagalvot dėl šito klausimo? Taip netikėtai.. ;D Jei rimtai, tai džiugu, kad bent kažkas mano nuomonės nesmerkia. Ačiū. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4012 d. Atsakyti   
Marry me, Feja. geri žodžiai.
MorkuFeja nuotrauka
MorkuFeja prieš 4013 d. Atsakyti   
#19 Yra didžiulis skirtumas tarp valgymo išgyvenimui ir valgymo šiaip sau, nes juk "žmogui reikia mėsos, jis numirs kitaip, neaugs normaliai ir bla bla bla...". Gal močiučių prisiklausei? Viskas priklauso nuo žmogaus noro. Ir dar kartą paminėsiu - nuo jo gebėjimo saugoti net mažiausią gyvybę. Jei visai neturi ko valgyt, tada puikiai suprantu valgančiuosius mėsą. Bet kai parduotuvės pergrūstos produktais NE IŠ MĖSOS, o vis dar valgo mėsą ir visiškai nesuvokia to, kad gamtinė atranka visad yra ir bus, bet tai nepalyginsi su tuo, kaip yra masiškai žudoma užsakymui. Čia jau ne man blogai su logika, o jums. Rinkitės patys, o tų nesąmoningų pasiteisinimų niekam nereikia. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4013 d. Atsakyti   
#18 Beširdžių klubas, beveik visi komentarai po šituo. Jei nemokat saugoti ir mažos gyvybės, tai didelės tuolabiau.
Tai cia turbut auksto lygio parodymas, kuomet gyvunai jau tukstancius metu valgo vieni kitus, visgi plesrunus, kaip ir kitus gyvunus, saugome. Tu nelogiska.
MorkuFeja nuotrauka
MorkuFeja prieš 4013 d. Atsakyti   
#16 Net skaityt nemokat. Aiškiai parašiau, kad tas valgymas ir nevalgymas yra kiekvieno pasirinkimas ir nieko neteisiu. Tik gal pakaks stumt ant tų, kurie atsirenka kažką, ko nevalgyti? Nestumiat jūs - nestumiam mes. Simple. O tai, kad kiekvienas gina savo požiūri, tai visad taip bus. Savo kvailais komentarais tik parodot savo žemą lygį. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4013 d. Atsakyti   
#16 bet ar gyvunai gali pasirinkt? Jiem tai yra igimta. Is vis, vien i ju dantis paziurejus, neatrodo, kad jie ka nors kita galetu valgyt :D

O mes turim tam prota ir galim pasirinkt.. (aisku nekalbu apie visus, nes kaip pirmai zmogus minejo, ka daugiau valgysi, rinksies, kai aplinkui nieko kito nera, vien tik konservai.. tai juos ir valgai, kad isgyventum)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4014 d. Atsakyti   
#13 Apsiverk, kad sedesiu ir valgysiu jautiena. Kokia tavo beda? Pasaulis seniai taip sutvertas - stipresnis valgo silpnesni. Taip, zinau, jog mes is prigimties neesam mesaedziai, bet tai nieko nekeicia. Jeigu tau gaila mazos gyvybes tai gal tada pradekim zudyt plesrunus, kurie tik ir mesa minta? Pasiziurek daugiau Discovery Channel - pamatysi, jog yra tokiu padaru kaip krokodilo patele, kuri surija savo jaunikli, pritrukus maisto...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4014 d. Atsakyti   
#14 Gyvūnai valgo vieni kitus tam, kad išgyventų. Žmonės taip pat tai darė, kai nebuvo nieko kito, badu juk niekas nenorėjo mirt. O dabar, kai parduotuvių lentynos apkrautos begale įvairių produktų, kai jau turim viską, ko reikia sveikam žmogiškam organizmui - vis dar niekinam kitą gyvybę. Niekam nieko neįrodinėju, todėl nereikia jokių "tipo sarkastiškai pasakysiu dabar" komentarų į mano atsakymą. Kiekvienas renkasi pagal save. Vegetarai nesityčioja iš mėsaėdžių, todėl nevalia to daryti mėsaėdžiams prieš juos. Net šito gerbti nemokat. Ir dar, vadinasi, "žmonės". Ehh. :)
C11 nuotrauka
C11 prieš 4014 d. Atsakyti   
#13 Papasakok mėsaėdžiams gyvūnams, jog jie negerai elgiasi ;(
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4014 d. Atsakyti   
Beširdžių klubas, beveik visi komentarai po šituo. Jei nemokat saugoti ir mažos gyvybės, tai didelės tuolabiau. O dabar išminčiai mėsaėdžiai pasireiškit, "kaip mėsą valgyt gerai", "kaip žmogui tai būtina" ir pan. Savo įsivaizduojamam draugui papasakokit tokias istorijas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4014 d. Atsakyti   
didziausia (official secret) zmoniu problema - demesio trukumas , tai nieko blogo jei tuo tikslu vegetarais apsishaukiama .. buna ir blogiau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4014 d. Atsakyti   
Tomss konservuotas maistas yra vakuume ir sandariai uždarytas todėl jis nepagęsta p.s. jis buvo sukurtas kaip karinis maistas nes tai yra lengviau išlaikomas ir ilgiausiai nepagendamas maistas, tai gal pagalvok ka sneki nes kaikuriems zmonems tai yra lyg dievo dovana o tokiems issipisinetojams kaip tu matai dar reikia mandro maisto kokio... beviltiski jus, kad tokius zmones badas paliestu tai ydomu kaip tu maisto maistu nevadintai
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4015 d. Atsakyti   
kose valgau grikiu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4015 d. Atsakyti   
#8 Kažin ką pats valgai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4015 d. Atsakyti   
Kas per maistas, kad turi būtinai su kažkuom valgyt, kad skanu būtų. o apie tas dešras ir visokį konservuotą š net nekalbu, to net maistu nepavadinčiau
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4015 d. Atsakyti   
Pisi prota...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4015 d. Atsakyti   
Nesamone, kas sako, kad privaloma mesa valgyti zmogui..

Mesos nevalgau jau 8 metus, ir nei siplnesnis jauciuos, nei sergu dazniau...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4016 d. Atsakyti   
#1 Idijoto mastysena. Tas pats kaip su siukslem: aj kas cia atsitiks jai ismesiu viena siuksle, pasake 10000..zmogus eidamas per gatve.;) O pati asmeniskai gerbiu juos, bet pati taip negaleciau.;))
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 4016 d. Atsakyti   
#2 P.S. kuo didesnė paklausa, tuo prastesnė prekė. Tą jau įsitikinom per TV3 laidą savaitės pradžioje. Tai ir nuo manęs "ačiū" vegams, kad dar kažkiek valgomą mėsą vartoju.
Eumenius nuotrauka
Eumenius prieš 4016 d. Atsakyti   
Zmogui reikia valgyt mesa...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4016 d. Atsakyti   
#1 tai nėra skitumo, ar 100 žmonių valgys karvę, ar 10? Susimildama.
Emma11956 nuotrauka
Emma11956 prieš 4016 d. Atsakyti   
Aš nesuprantu tų vegetarų kurie nevalgo mėsos atseit saugodami gyvūnus... Juk gamintojui nesvarbu ar vienu žmogum daugiau ar mažiau valgys mėsą, jie vis tiek gyvūlių skers tiek pat...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų