Biblija - Knyga parašyta tų pačių žmonių, kurie galvojo, kad žemė yra plokščia...

2015.04.20 patalpino Alaya
  • 28
13
zeme,biblija
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: zeme, biblija


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3252 d. Atsakyti   
#11 Rašai ir pats nejauti, kaip nusišneki. Visų pirma, kas ir kada įrodė sielos egzistavimą? Toks dalykas apverstų visą fiziką ir biologiją aukštyn kojom. Antra, "pagrįsta tikrais faktais" nėra lygu "vaizduojami autentiški įvykiai". Avinėlių tylėjimas irgi pagrįstas tikrais faktais. Trečia, "Heaven Is for Real" filmas yra pagal knygą, kuri parašyta pagal neva pomirtinį gyvenimą mačiusio berniuko pasakojimus. Problema tame, kad jis tuos dalykus matė būdamas berods trejų metų, ir nuo tada jo prisiminimai laisvai galėjo smarkiai pasikeisti, ypač turint omeny, kad jis buvo užaugintas giliai tikinčių tėvų. Patikimumo lygis juokingai žemas. Ketvirta, MacDougallo eksperimentui ne keli ir ne keliolika metų, o virš šimto. Jis naudojosi labai netiksliomis svarstyklėmis, kurios dvejais iš šešių atvejų neužfiksavo jokio pokyčio. Kiti keturi atvejai davė skirtingus rezultatus, ir MacDougallas tiesiog paėmė vidurkį. Ir jokios energijos matavimo aparatūros jis ten nenaudojo, nežinau, iš kur ištraukei šitą nesąmonę. Nė vienas iš vėlesnių eksperimentų nedavė tokių rezultatų, kokie tau patiktų. Ir netgi jeigu būtų moksliškai įrodyta, kad žmogaus kūnas mirdamas palengvėja n gramų, tai vienintelė logiška išvada būtų "mirdamas žmogaus kūnas palengvėja n gramų". Iš kur žinai, kad tai siela? Ir gali net nesakyti "o kas dar?". Aš galiu sugalvoti tuziną "o kas dar", pradedant blogomis mintimis ir baigiant stebuklinga radiacija, ir visi šie paaiškinimai bus ne ką prastesni už "sielą". Štai kas būna, kai prisiskaitai internete nesąmonių, atsirenki tai kas tau patinka, ir nepasivargini pasitikrinti, ar tai tiesa.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3263 d. Atsakyti   
As netikiu nei dievu nei siela nei Grybauskaite, bet jeigu ir tikeciau, tai faktas jog kazkodel keliais gramais po mirties zmogus palengveja tikrai manes neitikintu. Visi kas tiki tiki tuo, sako, kad siela yra besvore ir nematoma sioj dimensiojoj ar kaip... Zinau, kad neaiskiai viska suformulavau, bet biski pries rasydami pasakas kurias kazkur nugirdot, biski prasukit krumpliarcius galovj.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3263 d. Atsakyti   
#10 filmas nelabai apie tą klinikinę mirtį, ten reiktų pažiūrėti ir tik paskui nors kiek pasidomėti personažų istorija (filmas pagrįstas tikrais įvykiais).
O dėl sielos, tai yra eksperimentais įrodyta, kad siela sveria ~20-30 gramų (23, jei gerai pamenu). Tiksliai nepasakysiu, bet kažkaip svėrė žmogų po mirties, ir kažkuriuo momentu staiga pakrito svoris per tuos 23 gramus, ir su kažkokia aparatūra nustatytė, kad tuo metu išėjo kažkokios rūšies energija iš kūno. Eksperimentui jau gal keli-keliolika metų, tai tiksliai gal ne viską pamenu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3264 d. Atsakyti   
#9 nemaciau filmo, bet gal geriau nesvaik. Nieko ten neirodyta yra tik teorijos, kad tame filme kazkas parodoma tai ne reiskia kad tai tikra.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3264 d. Atsakyti   
#8 Tai tada lygiai tas pats, kaip eiti pas gydytoją, pasakoti savo nusiskundimus, ir gauti gydymą. Juk gali internete paskaityt ir pats gydytis.

Tai lygiai taip pat savo sielos (o jos egzistavimas yra įrodyta) reikalus geriau patikėti savo srities specialistams. Be to, yra įvairių liudijimų, kas laukia po mirties, įvairūs apsireiškimai, galų gale pasakojimai patyrus klinikinę mirtį, ir tai nėra vien iš piršto laužti pasakojimai. Pažiūrėkit filmą "Heaven is for real".
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3265 d. Atsakyti   
#7 matai, du skirtingi dalykai yra skaityti bibliją ir mąstyti apie savo egzistenciją, apie poelgius su kitais ir eiti į bažnyčią, pasakoti apie savo "nuodėmes" vyrukui ir tikėtis, kad nepakliūsi į pragarą ir Dievulis bus gailestingas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3266 d. Atsakyti   
Kodėl jūs suprantate Dievą, kaip kažkokį tai žmogeliuką su burtininko lazdele, mostelėjo, ir štai atsirado žemė, dar mostelėjo, jau yra saulė, mėnulis ir t.t. Biblija juk nėra vadovėlis, kur parašyta FAKTAI, tai palyginimais ir posakiais pagrįsta knyga, kuri verčia pagalvoti, pamąstyti apie savo egzistenciją, apie tai, kaip turėtum elgtis su savimi ir su kitais.

Paskui atsiranda tokios nesąmonės, kaip "ar Dievas gali sukurti akmenį sunkesnį už save". Taip tik savo neišmanymą parodote.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3266 d. Atsakyti   
Pagalvojus,kad tokios pasakos kaip biblija Dar daro itaka kazkam
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3266 d. Atsakyti   
Ne, Biblijoje nėra parašyta, kad žemė plokščia. Priešingai, ne viena užuomina kalba, kad ji- apvali.
PS: nekalbėkite apie tai, ko neišmanote.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3266 d. Atsakyti   
#2 aš sekmadienį buvau išpažinties.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3266 d. Atsakyti   
Jis ištiesia Šiaurę ant tuštumos ir pakabina ŽEMĘ ANT NIEKO (Jobo 26,7) . 3000 metu pries mus, pasakyta kad zeme yra orbitoje:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3266 d. Atsakyti   
#1 Pasakyk, kad dar tiki, kad dievas ir žemę ir žmogų sukurė:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3266 d. Atsakyti   
Visi tokie protingi paliko, kai sužinojo, jog žemė neplokščia...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų