Bankas - tai vieta - kur tau paskolina skėtį, kai giedra, ir paprašo jį gražinti, kai pradeda lyti

2010.10.06 patalpino really
  • 75
7
paskolos
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: paskolos


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4892 d. Atsakyti   
#6 , niekada nesakyk niekada. Gyvenimas gali tave priversti imti paskolas. :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4940 d. Atsakyti   
sutartis del mobileko dar poxui, paskaiciavus iseina ta pati kaina kaip ir telefono, bent jau mano db pasirasyta.. O is banko paskolos tikrai niekada gyvenime neimsiu, debilai tie kas eme :D
piratas34 nuotrauka
piratas34 prieš 4942 d. Atsakyti   
Jei esi debilas ir nesuvoki, kad skolindamasis (ar 'pirkdamas' lizingu, o gal pasirašydamas dviejų metų sutartį su mobiliojo ryšio bendrove) VISADA praloši - pats kaltas. Jų visų tikslas: uždirbti pinigus. O tu paprastai labai nori ką nors turėti ir tingi taupyti. Kas tie 20Lt per mėnesį? Nieko, tik minus 300LT per dvejus metus!!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4943 d. Atsakyti   
O kaip mes su bankais elgiamės? Irgi bankui skolinam savo pinigus bendrąja prasme už tuos kelis palūkanų procentus, kol padangė giedra, o dangui apsiniaukus bėgame atsiimti :( Et, niekadėjai kokie... :/ Iš tikrųjų viskas yra normalu, bankas turi būti likvidus, vat, ko trūksta, tai socialinės atsakomybės išduodant paskolas... Ok, trūko, dabar jau pasimokė, kaip ir paprasti žmogeliai savo kailiu patyrę, kad priimant finansinius sprendimus bent jau atitinkama literatūra pasidomėt reikia ir nesudarinėt bet kokių sutarčių su nefiksuotom palūkanom 40 metų į priekį... :) Ypač juokinga, kad paskolytes dalino pusmilijonines tokias statybinkėliams, kai akivaizdu jau buvo, kad pasaulyje tuzinas burbulų tokie ne visai mažučiai pasidarė... Po to patys sėdi su milijoniniais nuostoliais ir akcininkai tuos pačius CEO spiria lauk už vykdytą politiką, užjūrio globėjai irgi susigrąžina pas save kreditų krepšelį, kad nebeišdarinėtų su jų pinigėliais čia tokiu nesąmonių... :)
Nereikia taip siaurai suprast, ir jiems ne vienam ne linksma per krizelį buvo, ir paprastiems žmonėms. Ir visgi bankinkas - ne gailestingasis samarietis, nereikia tikėtis, kad jis toks pataps, kai tau riesta bus ir jis eilę metų į priekį iš tavęs nieko doro tikėtis negali..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4943 d. Atsakyti   
dar reiktu pridurt, kad grazint reikia ne sketi, o visa palapine nuo lietaus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4943 d. Atsakyti   
:D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4943 d. Atsakyti   
buvo milijoną kartų.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų