4000 vaikų gyvybių - Tu pasiryžęs sumokėti tokią kainą už savo tikėjimą?

2010.05.20 patalpino Sania
  • 117
42
4000 vaikų gyvybių
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4088 d. Atsakyti   
#25 O kodel butina baznycia pauuksuoti, negalima pastatyti parasto pastato, sales? Stadionas tai bent privalo buti irengtas, kad butu salygos zaisti. O ka melstis paprastam pastate, susirinkimu salej su mediniu kryziumi tai jau netinkamos salygos. Demotyvacijos esme, ne paneigti dievo irodyma, o kad mes galetumem melstis kuklesmiuose pastatuose. Isvis juk visas tas tikejimo reikalas yra siekimas svarios sielos, saziningumas, ka galima pasiekti net neeinant i baznycia, melstis namie, kuk svarbu is tikruju tiketi visa sirdimi.
dewaperang nuotrauka
dewaperang prieš 4480 d. Atsakyti   
sakot dievo nera? jus galvojat: - o butu dievas tai gyventume amzinai. Kur logika, jei visi gyventu amzinai neliktu vietos zemeje ir vsio.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 4861 d. Atsakyti   
Tai gal naxuj parduokit viska ka turit ir isdalinkit sergantiem kurie vistiek negales gyventi pilnaverti gyvenima? ziauru bet tiesa!!!!!!!!!!!!!!
Nuotraukos nėra
MiiSu. prieš 4968 d. Atsakyti   
#37 pritariu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5007 d. Atsakyti   
Tikiu tik vienu dalyku GYVENIMU! IR MAN POX! Gyvenimas man atrodo yra kiekvienam brangus nei kox isgalvotas "dIEVAS" kury didzioji dalis pasaulio zmoniu taip brangina ir garbina. Del tokiu problemu man ir atrodo kad jo tikrai tikrai tikrai NERA!
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5010 d. Atsakyti   
#35 aciu , zacepas :)
Nuotraukos nėra
zacepas prieš 5022 d. Atsakyti   
#31 dabar pilnai su tavim sutinku :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5046 d. Atsakyti   
religija yra pinigu plovimo imone...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5069 d. Atsakyti   
vargsai vaikuciai....;////
mantukas182 nuotrauka
mantukas182 prieš 5075 d. Atsakyti   
#28 nu nepyk,žmogau, bet jau taip nusišnekėjai, kad vaje. Ėmei pavyzdžiu kaip dėl religijos mušamasi ir žudomasi. Dabar statyk į pavyzdį Lietuvą ir pažiūrėk kiek žmonių dėl religijos nusižudė ar kažką tokio padarė. O dabar paimkim į tą patį pavyzdį vieną ir vos vieną sporto šaką krepšinį. Man nereikia išgalvotų faktų, aš pats žinau, kaip yra. Vien šio LKL finalo metu kiek muštynių buvo. Nu tiesiog apgailėtinus pavyzdžius imi, nes jais tik dar labiau sau paprieštarauji. Reprezentacija? Rimtai? Tai šitoj demotyvacijoje tada galime klaust "tu pasiryžęs tokią kainą sumokėti už reprezentaciją"?. Visiškai beverčiai tavo argumentai. Ir tas galiausiai užmušė, kad anot tavęs religija išsilavinusiame pasaulyje asocijuojasi su bukumu. Pakeliauk tu po tą pasaulį tiek, kiek aš pakeliavau, pasiskaityk truputį knygų ir įgauk daugiau žinių, tada kalbėk tokiom temom su savo drastiška nuomone, nes kolkas tekeli juoką.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5078 d. Atsakyti   
#30 as nesakau jog visais atvejais taip yra, paskaityk idemiau komenta mano :)) Sutinku , jog GERIAUSIA, o ne svarbiausia, yra tiketi, bet nesakyciau, kad tas pats kuo tiketi. Juk jei tiki, reishkias del to gyveni, o jei zmogus tikes blogiu tai matom pasekmes siandieniniam pasauly :)) juk taip dbr gyvena lb daug zmoniu, jaunimo, ypac Lietuvoj. Ir as jokiu budu nesakiau , jog gyventi taip, kaip patinka yra blogai ;D taip, kaip patinka, gyventi yra geriausiai, tik kad patiktu tas, kas turi patikti is tikruju, neretai reikia pagalbos :) Jos galime rasti mylinciose mus zmonyse.
Nuotraukos nėra
zacepas prieš 5078 d. Atsakyti   
#29 manau, kad biski nusisnekejai...Jeigu zmogus netiki i Dieva tai dar nereiskia kad jis praranda tikejima, tampa rasistais ir t.t., biski banaliai nuskambejo...Svarbiausia yra tiketi, o jau i ka tiketi zmogus pats nusprendzia...Ir kodel gyventi taip kaip zmogui patinka yra blogai? As kaip tik manau atvirksciai...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5078 d. Atsakyti   
Nors 90% neskaitys komento sito, vis delto...

Na va su tokiais demotyvatoriais zmones praranda tikejima ir tada pradeda gyventi taip, kaip jiem patinka, tampa rasistais, nes jem px, vagia ir nusirita. Jei Dievo ir nebutu, tai kam tai sakyti kitiems ir tai irodinet, kad gyventi sude, nes tada nera del ko stengtis, del ko gyvent? Juk geriau gyvent tikint, nors to nera, bet harmonijoj ir meilei nei visai netiket ir zudyt, vogt ir gyvent skurde! Ne nu... nervuojat :))))) gerai jei zmogus supranta, kad mylet reikia visus neziurint ar eis po mirties i dangu ar i pragara ar isvis pradings atmosferoj ;D (na taip ir mano kokiu 50% zmoniu (kalbu apie visas apgailetinas teorijas)) Tai va :/ nors nelaikau save tikinciu, manau, kad krrikscioniska religija tikrai atnesha shiluma, meile ir geruma :) Mylekim vieni kitus. Tai laimes receptas
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5079 d. Atsakyti   
Nelabai protingos mintys tavo mantuk, eilinis nervuotas katalikas... Pati svarbiausia dalis dėl ko visiškai kitas atvejis čia stadionas, nes stadioniui niekas neaukoja pinigų, o jei aukoja tai menką dalį, niekas dėl stadiono neina žudytis ir nemuša savų vaikų, stadionas nėra priežastis nukrypti nuo moralės normų, o religija suteikia tam pasiteisinimą, niekas neaukoja pinigų tam, kad bažnyčios hierarchai galėtų dar didesnius pilvus auginti ir dar labiau nusišnekėti ir manipuliuoti žmonėmis nuo savo pakylų... ;) Taigi stadionas kaip ir skirtingas atvejis, nes jį stato kaip dalį Lietuvos reprezentacijos, o religija visame išsilavinusiame pasaulyje asocijuojasi tik su bukumu...
mantukas182 nuotrauka
mantukas182 prieš 5084 d. Atsakyti   
#23 Oi baik. Aš nekalbu apie tradicinę ekonomiką, buvusią sovietiniais laikais. Čia moderni ekonomika. Jei sakai, kad mes bijome nuklysti nuo jos, tai pažiūrėk į moderniosiose šalyse esančią ekonomiką ir pasakyk, kad mūsiškė yra labai atsilikusi. Yra spragų, bet pagal tokį modelį keliauja visi ir ne šiaip, nes jis yra pagrįstai geras. Visada buvo žmonių, kurie turės negalių ir visų išgelbėt neišeis. Pamiršai tikinčiuosius, Įžeisi juos, jie neskirsi jiems nieko. Tu netiki, kad Dievas yra, jie tiki ir jiem nesvarbu, ką tu manai, jie tiki ir viskas. Kodėl čia ne nacionalinio stadiono nuotrauka,? Nes siukštu, bet lietuviai negali ižeisti sporto. Kokia tada prasmė iš jo? Kad Lietuvos futbolo rinktinė sužais ten kontrolines rungtynes su Farerų salom, o gal kad matysim, kaip mūsų bėgikės paskutinės finišuoja. Nu nepykit, bet grybaujat jūs. Pgalvokit apie viską ir tada šnekėkit. Netikit, tai nereiškia, kad kiti tuo netiki.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5086 d. Atsakyti   
#25 visai į lankas nuklydai. Pripažink, kad 18 komentaras tave suvartė ir keliauk savais keliais.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5087 d. Atsakyti   
#18 Aš ir nesakau, kad visi mano taip kaip aš manau.. + aš neneigiu kad yra kažkas aukščiau už mus.. bet tai nebūtinai kažkoks dievas, kuriam reikia musu maldų ir aukų. Nepamenu kur girdėjau, bet patiko tie žodžiai: "Religija, tai biurokratija tarp žmogaus ir dievo". Sėdi popiežius auksu apsikarstes, dar kokį auksinį skeptrą pasiėmęs ir pasakoja kad mum reikia padėt vargstantiem ir skurstanitem.. o ką patys tuo metu? vaikus dulkina? (nu čia per juodai gal... :D )
aa... ir dar... o jeigu tu tikiu pvz ne tuo dievu? a vdrug tu būdamas krikščionis visą savo gyvenimą pykdai alacha ir po mirties degsi jo pragare? :D nu čia šiaip tarp kitko... nusibodo rasyt man..
-Viktorija- nuotrauka
-Viktorija- prieš 5087 d. Atsakyti   
+5 ;/
LookAtMe nuotrauka
LookAtMe prieš 5088 d. Atsakyti   
#18 "Viskam yra savos išlaidos ir biudžetas, nuo seno taip buvo ir taip bus" - tai ir yra blogiausia. Cia kaip rusu laikais, pagamint milijona batu: nepagaminsi - bus pyzda, pagaminsi - niekas ju nenesios, jie tik dulkes sandeliuose, taciau tokia programa, taip reikia, ir to reikia paisyt. Nereiskia, kad tai ka valdzia daro ar dauguma masto, yra geriausia ir racionaliausia iseitis, tiesiog daznai laikomasi "tradiciju" ir bijoma jas keisti.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d. Atsakyti   
as pvz nesakau kad tai dievas taciau zinau kad ten aukstai yra kazkas virs zmogaus suvokimo ribu
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d. Atsakyti   
dievas yra, jis visus myli, jis viska gali, bet jam reik musu pinigu, labai daug pinigu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d. Atsakyti   
#18 prisidedu prie pritariančių protingai minčiai;]
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d. Atsakyti   
#18 visiskai pritariu :)
mantukas182 nuotrauka
mantukas182 prieš 5088 d. Atsakyti   
#15 Išsiaiškinkim šitai. jei tu turėjai gyvenimo ar šiaip meilę, tai ją matei? kaip ji atrodo? ji didelė širdelė perdurta strėle? O gal tik man atrodo, kad tai jausmas. Religija toks pat jausmas. Niekas nesivargins ir nepuls tau įrodinėt, kad Dievas yra, turi pats pajaust. Bet va, kita problema, jei pasakysiu, kad pajaučiau aš, tai tu , ko gero, kaip ir daugelis čia susirinkusių sakys nesąmonė. Kodėl? Todėl, kad tiki tuo, ką mato ir daugiau nieko. Vadinu tai moraline trumparegyste. O apie demo, tai kodėl būtinai vėžiu sergantiem vaikam, m? 50000 lt. Tiek pinigų užtektų išgelbėt nuo bado turbūt kokius 50 Afrikos vaikų, kodėl tada ne juos? Pasitelkęs emocianalias ir sentimentus ar liūdėsį keliančias demotyvacijas žmogus natūraliai patraukė dėmesį ir užkabino atseit neteisybė yra būtent čia. Baikit, žmonės, ir galvokit. Kodėl tada bažnyčia, kodėl nepasirinko demo su, tarkim, Kauno arena? Viskam yra savos išlaidos ir biudžetas, nuo seno taip buvo ir taip bus. Gal atrodau bejausmis padaras, bet šiek tiek racionaliai pamąstau. Jei taip norit išgelbėt tuos vaikus, tai surinkit iš kiekvieno Lietuvos žmogaus po 10 litų ir išgelbėsit. Tik rinkdami pamątysit, kad ne visi mano taip, kaip jūs manot.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d. Atsakyti   
Jai gyvenimo tikslas - padėti kitiems, tai ir laimė čiapat.
Ir nereikės jokių stabų su visokiom dogmom...
GuoDy nuotrauka
GuoDy prieš 5088 d. Atsakyti   
Už religiją mokėt, absurdiška. Visiškai, jei Dievas ir yra nemanau, kad jam rūpi, kas kur ir kaip meldžiasi tuo labiau visokios cerkvės ir t.t
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5088 d. Atsakyti   
#14 Išsiaiškinkim šitai. Gal jei tie pinigai būtų skirti ligoninėms, tai tiem tėvams nereiktų melstis už savo mirštančius ar mirusius vaikus. m? Ir beje gal ne visi jie išpažįsta tą religija ir jiem visiškai neįdomi ta bažnyčia.. mm?
Bet kokiu atveju geriau jau skirti tokius pinigus ligoninėms, nei barzdoto dėdės sėdinčio ant debesies garbinimui... Nesakau kad dievo nėra, bet kolkas dar niekas man neįrodė kad jis mane visada stebi ir saugo or smth..
Nuotraukos nėra
Im_just_sayin prieš 5088 d. Atsakyti   
Išsiaiškinkim šitai. Jei nebūtų tos cerkvės, tai kur tėvai melstųsi už savo nuo vėžio mirštančius vaikus?
mantukas182 nuotrauka
mantukas182 prieš 5088 d. Atsakyti   
ar nors vienas iš jūsų žino, kad Dievo nėra?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
Šėtonas <333
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
dyk, pritariu, tik noreciau pataisyti: ne ateistu, o laisvamaniu. Ateistai bando irodyti, kad Dievo nera.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
Ateistu but geriausia
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
Mirtis Jezui.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
jo , nx tos baznycios reikalingos dar :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
Jo jau geriau vaikus pagydit, nei svaistyti pinigus ant tos supistos isgalvotos religijos ;S
Aurelija.P nuotrauka
Aurelija.P prieš 5089 d. Atsakyti   
Ką čia nusišnekat, prisikabinot prie žodžio ir viskas, vėžys yra vėžys, bet kai Lietuvos valstybė negali paremti vaikų, kurie serga šita baisia liga, va šitas dalykas yra man asmeniškai nesuvokiamas, geriau jau statys jau kokius valdovų rūmus už belenkiek milijonų, nei kažkiek pinigėlių skirs nusipirkti ligoninėms naujus ir kokybiškus aparatus..
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
taip pat tuo bus vaikiškas alus, vaikiška degtinė, stoties rajone greitai bus nuomojamos vaikiškos kalės, didelės mašinos vaikams,
Nyctereutes nuotrauka
Nyctereutes prieš 5089 d. Atsakyti   
"vaikiškas vėžys" - wtf? čia kaip vaikiškos dešrelės ir vaikiškas muilas - ekologiškai švarus ir be nereikalingų priedų?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
tikrai taip ;)
Hug nuotrauka
Hug prieš 5089 d. Atsakyti   
Tikrai ne.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 5089 d. Atsakyti   
Gyvybių, abi ilgosios. Ir būtų gerai :>

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų