Teksto suvokimo užduotys - Šiandieninėje mokykloje...

2015.10.01 patalpino ne2rnas
  • 28
3
teksto, suvokimas,pimpalu, matavimas
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3126 d. Atsakyti   
Knygos pavadinimas - Berto žygiai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3128 d. Atsakyti   
Šiaip nematyčiau nieko tokio baisaus,jei čia būtų laisvalaikiu,sau skaitoma knyga.Dabar vaikai jau viską susižino iš interneto ar vienas iš kitų,patys visokių nesąmonių prisigalvoja.Aprašyta situacija yra palyginus nekaltutė,kažkas panašaus kai maži berniukas ir mergaitė ieško tarpusavio skirtumų grynai iš smalsumo.Bet šitokiam kontekste toks tekstas tikrai netinka-kai kurie vaikai gali labai susinepatogint,o kai kurie-(dar labiau)išsiblaškyt,o ir tai,pačiai mokytojai ne tas pats kaip biologei kartu su vaikais moksliškai analizuot lytinių organų sandarą schemose.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3128 d. Atsakyti   
Dažnai būdavo gėda skaityti tokius teksto suvokimui skirtas ištraukas. Normalūs žmonės taip nešneka ir nerašo... Nuo tokių tekstų kaip nuo nenormalių reikia laikytis atstumo.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų