Nei vienas - Nevertas kristi

2016.12.18 patalpino ne2rnas
  • 8
2
x, faktorius
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.


Žymės: x faktorius


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 2679 d. Atsakyti   
#1 "o matai normalią roko grupę išmetė..." -man buvo didelis šokas dėl to. Bet manau čia tokia politika. Iš kažkur buvo paliepta atsikratyti "only once" ir labai matėsi kas dėjosi: liepė būgnininkui dainuoti, davė lyriškas dainas roko grupei... Jų visai ne toks stilius ką čia iš jų išsidirbinėjo ir vertė daryti.
Dar labai įdomus faktas, kad Jazzu atidavė balsą už tą latvį- nesupratau kas ten įvyko. Ryškiai šaratai sukasi jiems ten.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2680 d. Atsakyti   
ta prasme rimtai? tą Paulių 13-mečių Donatą Montvydą nr. 2 reikėjo jau pirmoj laidoj išmest... ant tiek save įsimylėjęs, kad turbūt jei biologiškai tai būtų įmanoma tai susilauktų vaikų nuo savęs paties... šūdus kažkokius paliko, o matai normalią roko grupę išmetė... viskas aišku - 13metės neturi normalaus skonio ir nebalsuos už normalius bachūrus, o tik už tokius vištgaidžius kaip Paulius... nu nafik. spjoviau aš ant to X faktoriaus...

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų