Kai suvoki - Kad dar tik trečiadienis

2017.03.29 patalpino ne2rnas
  • 11
8
treciadienis,darbo, savaite
© demotyvacija_mp4_thumbnail_149079017752.jpg



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 2551 d. Atsakyti   
#7 Tai taip, ne į mažėjimo pusę, tikrai :) Bet kai ruošiamės naują būstą, tai tie pinigai tirpsta labai greitai.
Tai tam yra treneriai, kad karts nuo karto pakoreguotų programą: sportuoji "ant to paties", bet treniruokliai ir pratimai jau kiti. Man viena trenerė taip sakius, nes ta monotonija labai numuša ūpą.
Na, o mes jau beveik du metai dar negyvenam :D Bet jau baigiam įsirenginėti ir pradėsim bendrą gyvenimą naujame būste, kad nebūtų kažkokia užsisenėjus tvarka ar tradicijos. Tiesiog visa tai kursim patys ir nuo nulio :) Bet buvę tokių dienų kai užsibūni kambary tai ir rietis pradedi. Kai jau artėja link to tai labai geras išsigelbėjimas yra darbas: eni laukan, grėbti lapų, mašiną nusiplauti ar pan. Na bute jau sunkiau būtų susirasti veiklos, tikrai galima "išnešti" :D
Na smagu su Tavim pabendrauti ;)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 2551 d. Atsakyti   
#6 Smagu, kad alga kinta, smagiausia, kad į didėjimo pusę, ar ne?:)) Ai, matai, man greit nusibosta paprastai salėj sportuot, aš mėgstu įvairesnius užsiėmimus, tai dabar dar papildomų veiklų prisigalvojau, kad tik nereiktų visad to monotoniško veiksmo daryt ir kad nebūtų vis tas pats per tą patį :) Dėl sužadėtuvių... dar nepakviesiu į vestuves, nes dar žiedo pati negavau :D Aš pati neskatinu, jis pats ir neskuba, taip ir gyvenam :)) Bendra buitis buvo didžiausias išbandymas, galvojau išnešiu su visom durim pačioj pradžioj... dabar normaliai :))
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 2551 d. Atsakyti   
#5 Ne, šefiškumas tas pats likęs, tik kažkiek alga pasikoregavo ir atsakomybių pridėjo :) Visumoj aš tas pats inžinierius :)
Dėl sporto klubo tai šaunuolė! Man pavyksta nueiti 3-4 kartus per savaitę, bet man čia daugiau liga nei rezultatų siekimas (na, žinoma, norisi ir rezultatų), gerai kad nesi manęs mačius, tai pasakysiu kad daugiau nei tris su puse metus lankausi, o vaizdas ne itin... :D Tai ir Tau linkiu sėkmės rezultatų siekime ir iš sporto klubo kaskart neštis gerą nuotaiką!
Ai, tai niuanse tu, kada žieduotuvės nusimato? :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 2552 d. Atsakyti   
#4 Ar tie pasikeitimai reiškia, kad dabar esi didelis šefas? :) Jop, pas mane viskas neblogai. Buvo šiokių tokių nemalonių niuansų, bet viskas taisosi :) O dėl meškos tai negaliu pykt, apsileidau, tai tikrai kaip meškutė :D Jau pradedu taisytis, dažninu apsilankymus sporto klube :D
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 2555 d. Atsakyti   
#3 Ačiū neblogai, pro retą užsuku atsipalaidavimui :) Įvyko šiokių tokių pasikeitimų darbe, bet randu laiko ir čia apsilankyt :)
Ar pas Tave viskas normaliai? Pavadinčiau meškute tai įsižeistum, o kai sakai "meška" tai tarsi nekaltas palyginimas (bet tik dėl žiemos miego) :D :D
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 2555 d. Atsakyti   
#2 Aš kaip meška po žiemos miego :D kaip sekas, Ignassin, m? :)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 2555 d. Atsakyti   
Kas gi čia pabudo? :)
ZiuZiu nuotrauka
ZiuZiu prieš 2556 d. Atsakyti   
JAU trečiadienis :))

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų