Jeigu nebūtų medžių - Apie ką bmw vairuotojai svajotų?

2015.05.03 patalpino antoske111
  • 17
8
bmw,medis
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

© google.com

Žymės: bmw, medis


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3249 d. Atsakyti   
Deja,taip yra.3/4 bmw wairuotoju pacukai kurie net nesugeba suvaldyt savo aparatu.kam man tas tavo bemcas, as turiu MB ir sau nuostabiai kruizinu.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3249 d. Atsakyti   
Nesu marozas, vairuoju BMW. Dirbu Lietuvoj, "anglai" nevilioja. Kodėl žmogeli nesugebantis užsidirbt ir nusipirkt BMW, gera auto priskiri bukiem marozam? Gal pradėk taupyt ir nusipirk, o ne liek savo apmaudą dėl to, kad esi nevykėlis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3250 d. Atsakyti   
B M W-buku marozu waltis.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3250 d. Atsakyti   
#4 Tylėk, ubagas. Baigęs dešimt klasių? Nemanau, kad tik tokias mokslo aukštumas pasiekiau. O ką Tu esi pasiekęs, debile? Pateik bent vieną argumentą, kodėl dauguma automobilių yra geresni ir patvaresni už BMW. Nori pasakyti, jog subaru yra geresnis bei patvaresnis? Susikišk tą japonišką atlieką ten, kur nesueina. O dėl jungtinės Karalystės, tai taip, aš ten buvau, tačiau priešingai nei Tu, aš užsienyje nedirbu. Aš uždirbu tiek, kad man darbo užsienyje visiškai nereikia, todėl aš tik keliauju po užsienį. O Tu, nabagas, kitus beraščiais juodadarbiais apšaukiantis, geriau užsičiaupk kol kas nors neužčiaupė Tavo šūdinos burnos.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3251 d. Atsakyti   
#3 Užsiputojęs kregždutės vairuotojas. Visada stovės už BMW, nes tai "geriausia mašina", nors dauguma geresnės, patvaresnės. Spėju iš rašysenos, kad baigęs vos dešimt klasių, dabar dirbi ar dirbai "ukuose" ar bent svajoji ten išvažiuoti, parsivešti "semiora" ir antis čiešint. Eilinis mudakas su BMW, kelių gaidys.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3252 d. Atsakyti   
koks apsimyzes kausas sita nesamone padare? kas per adminai tokius leidzia? autorius koki lavonvezi vairuoja simtas procentu. vargsas
Nuotraukos nėra
S.T.H.L. prieš 3252 d. Atsakyti   
turbūt svajotų apie deguonį, nes medžiai labai didelę dalį jo pagamina
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3252 d. Atsakyti   
patvirtinot šitą? rimtai?

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų