Kaip Mažylis - tapo Didžiu

2017.03.31 patalpino Jagu
  • 16
3
mazylis,vasario, 16,lietuva
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.

© Delfi



Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2580 d. Atsakyti   
bumblauskui#teisingesnės teisybės negu tavo žodžiai sunku būtų rasti. dabar visi istorijos "grandai" teisinsis kuo tik nori,kad jie irgi tą galėjo padaryti ir t.t. Korėjiečių patarlė - bepigu kirsti nukirstą medį,bepigu daryti kas jau padaryta ...
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2580 d. Atsakyti   
Bumblauskas tai totalus urologijos procedūrų liekaną.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2580 d. Atsakyti   
"Tokio Mažylio aš teksto nesu skaitęs, net ir politologinio. Tai yra tas pats kaip pasakytų koks nors, nenoriu įžeisti, vairuotojas. Vairuotojas nuvažiavo į Berlyną ir atrado... Todėl ir sakiau, kas čia per tipas, manęs žurnalistas paklausė, kas čia per tipas, aš jokio nežinau teksto. Jis nieko nėra spausdinęs viešoj erdvėj, jis nėra viešasis intelektualas, jis neturi tekstų nei „Kultūros baruose“, nei „Naujajam židiny“, tai man yra kriterijus. Todėl ir keliu klausimą"

Pamokymas pagal bumblauską ateičiai: Jei rasit aukso lobį ir esate nebaigę archeologijos studijų, tai reiškia ten ne auksas.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų