BPC šukis: - "Klausinėti, klausinėti ir dar kartą klausinėti..."

2015.10.13 patalpino ne2rnas
  • 21
7
bpc,avarija,tragedija

Žymės: bpc, avarija, tragedija


Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3085 d. Atsakyti   
Pirma skambinusio klaida, tai iškarto prašymas sujungti su policija ir tik dėl tokio durno ir įkyraus prašymo ir buvo sugaišta tiek daug laiko vietoj to, kad suteikti reikalinga info, kuri iš karto būtų perduota ten kur reikia ir sutaupyta daug laiko. Įsikalkite į savo kvailas makaules BPC, tai ne sujunginėjimo centras, kitaip nereikėtų ir to numerio, bei užtektu tik auto atsakiklio, kur pasirinkus pvz 2 būtų sujungta su policija apie tai nepagalvojate?? BPC ir yra tam, kad būtų surinkta pirmiausia informacija ir tada perduota ten kur reikia. Taigi negaiškite laiko su kvailas prašymais, o tiesiog perduokite informacija, atsakykite į klausimus ir taip taupykite laiką. Nuo to, kad Jūs prašysite kvailų dalykų ir mokysite dirbti tikrai greičiau nebus ir nereiks du kartus skambinti. O jei norite, kad sujungtu, tai skambinkite 118 į info numerį ir jie tikrai sujungs :)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3086 d. Atsakyti   
Situacija parodo, kokia BPC - invalidas.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3088 d. Atsakyti   
toks vaizdas kad jis spicelej isikniso i ta fura
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3089 d. Atsakyti   
Matyt kol kokionors valdininko vaikas nežus, tol niekam tai nerūpės. Tai dar gerai, kad į sunkvėžimį atsitrenkė, jo jei taip į mokyklinį autobusą su mažamečiais?
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3089 d. Atsakyti   
Norėčiau kur nors tamsoje susitikti tokius pilietiškus žmones ir ... jiems rankas paspausti. Kodėl tamsoje?-nes pas mus pilietiškumas,kaip ir padėka už tai kol kas deja yra smerkiami-tai vadinama skundimu ...
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3089 d. Atsakyti   
Sėdi babmbukai, turi anketą, kurią reikia užpildyti ir balamūtina žmones. Px, kad kažkas gali žūti kol jie savo "pareigą" atlieka. Čia kvailiausia, kad šitas callcentras aišku neturi tiesioginio ryšio su policija, perdavinėja tą surinktą info atskirai. Viskas reglamentuota matomai dar stipriai, o už neteisingas iniciatyvas stipriai baudžiama. Tai nx ten tam žmogeliui gaunančiam vos daugiau nei minimumą kruštis. Padaro ką reikia ir užsimylėkit visi, neužmylėdami man proto.
#1 Dėl bandymo sustabdyti savom jėgom- labai ginčytina.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3089 d. Atsakyti   
Yra instrukcijos parengtos ir BPC operatoriai ju laikosi. Tiesiog reikalingas filtras, kad atfiltruoti visus melagingus ir nereiksmingus skambucius, o svarbius suskirstyti pagal situacijos rimtuma.
Sioje situacijoje isvis turbut mazai ka bebuvo galima padaryt, nebent megint sustabdyti ta vairuotoja patiems.

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų