Be papildų sportuoti taspats,kas p*stis su kandonu - Įmanoma - bet nemalonu

2015.10.21 patalpino Motyvacija1
  • 14
10
Be papildų sportuoti taspats,kas p*stis su kandonu
Paslėpti

Pasidalink su kitais!




Demotyvacija.lt primena: Duomenys, publikuoti demotyvacija.lt tinklalapyje yra tinklalapio nuosavybė ir negali būti kopijuojami, platinami, perpublikuojami, dekompiliuojami ar kitaip platinami be išankstinio raštiško tinklalapio savininkų ar duomenų autorinių teisių savininko sutikimo. Modifikavimas ar neleistinas naudojimas pažeidžia autorių intelektualinės nuosavybės teises į duomenis.

Demotyvacija.lt leidžia publikuoti turinį pasinaudodami aukčiau pateiktais kodais juos nemodifikuojant.




Komentarai
Klaida! Galima palikti ne daugiau kaip vieną komentarą per minutę!

Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 2972 d. Atsakyti   
naudokit papildus sportuokit kiekviena diena ir supyskit sitiems lepsiams galvas kurie pries papildus
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3045 d. Atsakyti   
zodis papildai reiskia kad jie yra papildai o ne kaskas kitko, tai reiskia jeigu tu nesugebi suvalgyt kiek tau reikia tik tada naudoji papildus, bet geriau ju nenaudoti, demo sita yra NESAMONE
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3075 d. Atsakyti   
visa sito esme yra tame, kad palyginimas prastas. Myletis su prezervatyvu yra nemalonu? I kumsti varyt jam malonu, o su moterim ne....
Ir apskritai dabar toks sportavimo bumas, 14-16 metu vaikai prisiklauso visokiu patarimu ir drasko akis apie visokius papildus ir t.t., kai nesupranta jog dalis tu patarimu yra skirti profams arba jie nera skirti butent tam asmeniui. Taip pat yra daugybe sporto saku, kur svarbiausia yra igudziai ir sugebejimai, o ne fizinis pasirengimas, kuris turi mazesne svarba. Kol cia nepradejot dalintis savo 3 dienu sportininku patirtim, eikit biologijos, chemijos, medicinos pradmenis paskaityt cia akiu nevarte
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3075 d. Atsakyti   
papildai tai tik grazi isore svarbiausia kas viduj :)
Ignassin nuotrauka
Ignassin prieš 3080 d. Atsakyti   
#4 Kartais einu pasitrinti sporto salėj. Papildų nenaudoju, nes nei ten kažko per daug siektiu nei tikiuosi, bet aišku savijauta nepalyginamai geresnė, nuotaika irgi. Bet kartais pastebiu, kad grįžęs namo vos kojas pavelku ir nieko nebesinori dirbti. Tai turbūt dėl reikiamų medžiagų trūkumo.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3080 d. Atsakyti   
Šią demo kūrė dalbajovas :D
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3081 d. Atsakyti   
ka jus cia pezat po perkunais :D papildai yra skirti tiems kurie sportuoja daug ir intensyviai...jie skirti tiems kurie nori geresniu rerzultatu...jie skirti tiems kurie nesugeba su maistu gauti reikiamo kiekio baltymu ar atskiru amino rugsciu...nes palyginimui pvz amino rugstis argininas ane? jo jums reikia i diena gauti apie 5-6 gramus ane? ir kad juos gautumet turetumet kiekviena diena suvalgyti po maziausiai 0,5kg varskes...arba kazkokio kito maisto kuriame butu tos rugsties,o tai manau vargu ar imanoma...pats praeita vasara valgiau kas diena po 0,5kg varskes pradejo berti ir tiesiog pykinti nuo jos nes tokius kiekius ryti tai ne juokas...taip kad jai nelabai ka raukiat tai tylekit. o beto dabartinis maistas yra ne maziau chemizuotas nei tie papildai. ir kai kuriems papildmas tikrai nereikia naudoti chemijos nes su dabartinemis technologijomis juos galima padaryti nepalyginamai svaresnius nei maistas kuri jus dazniausiai kemsat.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3081 d. Atsakyti   
Tu tikrai nesupratai palyginomo?
Supranti protingi žmonės stengiasi vengti papildų ir visokiausiu cheminių medžiagų,nes jie nenori savo sveikatos žaloti.
Kaip kaikurie(kazzys)
Jei tau nepatinka kad žmogus be papildų sportuoja,prašau išnyk,nes sportuoju irgii be jų ir jau ketvirti metai viskas normaliai einasi,truputi sunkiau.
Čia žmonių pasirinkimai.
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3081 d. Atsakyti   
be papildų tikrai įmanoma gerai pasikočiot, aš per vasara dariau namuose, be jokiu klubų sporto ir papildų, papraščiausius pratimus atsispaudimus, atsilenkimus, prisitraukimus, bėgiojau ir tikrai rezultatai puikūs ir tikrai jaučiuosi daba daug maloniau nei seniau:)
Nuotraukos nėra
Anonimas prieš 3083 d. Atsakyti   
tai gali masturbuotis toliau jei tau myletis nemalonu

Naujausi demotyvatoriai

Grįžti į viršų